Min pappa fick kvalitativ hjälp med sin flytt

God eftermiddag och välkomna till ett nytt inlägg. Tänkte idag tipsa er om en superbra flyttfira i Haninge som hjälpt min familj mycket under tiden min pappa skulle flytta. Min pappa börjar komma lite till åren och det började bli dags att sälja huset och flytta till något mindre, då jag och min familj inte bor så nära beslutade vi oss för att anlita ett företag som ni sedan kan läsa mer om här.

När min pappa flyttade till Haninge tog det hårt på hela familjen, det är trots allt några timmars bilresa dit. Det var ännu tuffare för oss nu när han skulle flytta eftersom vi inte kunde vara där och hjälpa honom. Han har en hel del saker kvar sedan min mamma gick bort som han själv tycker är väldigt jobbigt att plocka ihop. Därför kändes det extra bra med just den här flyttfirman då de hade en väldig respekt för min pappas känslor. Denna flyttfirma i Haninge gjorde allt för att pappas flytt skulle bli så smidig som möjligt, de hjälpte honom verkligen med allt han var i behov av. Jag vet personligen ingenting om deras bemötande eller deras service då jag tyvärr inte kunde vara på plats, men pappa har berättat för mig hur trevliga de var mot honom och hur väl de tog hand om honom och hand bohag. Han var extremt nöjd över hur snabbt det gick med flytten och hur smidigt allt var, vilket gjorde att jag och min familj verkligen kan uppskatta det som han har fått hjälp med då vi själva inte kunde vara på plats. Om ni är ute efter en duktig flyttfirma i Haninge kan jag verkligen råda er att vända er till detta företag.